Hoe snel te helpen

Maar dit feit is niet in de war door onze kleine manneneditie, omdat we weten hoe zeker niet om deze drievoudige niet-succesvolle spelers in te trekken en deze kennis met je te delen.

Orgasme – Niet het hoofddoel

Voor sommige seks betekent uitsluitend om orgasme te bereiken. Hiervoor, het hele slimme en opvallende.

We worden te meten om deze zalige toestand te bereiken. Dus onze plaats-speedwork is hetzelfde: twee of drie minuten — en tanden aan de muur.

Maar het beste van ons weet wat plezier is — Om plezier te bieden. Verwaarloos de preludes niet. Jij, misschien hebben ze niet nodig, maar allerlei enquêtes, onderzoek en praktische ervaring suggereert dat voor vrouwen – Dit is een integraal onderdeel van dit concept als seks van hoge kwaliteit.

Bovendien, onder de Prelude, zou het niet alleen moeten worden begrepen wat er met u in bed gebeurt, maar alle andere acties die de seksuele verlangen aanzienlijk kunnen verhogen: massage, kussen, onfatsoenlijke gesprekken, rollenspellen – laat stof in de ogen!

Zelfs als je weer liegt en Falstart zal plaatsvinden, zal 15-20 minuten voorlopige streling deze onaangename situatie gladstrijken.

Dit is niet masturbatie. Dit is een training!

Volgende zal het punt van vreugde zijn dat het gemakkelijker zal maken om alle manobludens te glimlachen.

Sexopathologen beweren dat, ongeacht de leeftijd van de man en het ritme van zijn seksleven tot masturbatie moeten worden behandeld als opleiding bij het verbeteren van hun mogelijkheden.

En mannen die geen regelmatige seksuele relaties hebben, als dat slechts één keer per week of minder gebeurt, moet u constant reguliere zaden bieden. Dat wil zeggen, zelfs tot binnenlands handwerk, het is noodzakelijk om met de geest te benaderen: je doel is om ejaculatie tot 30-40 minuten uit te stellen.

Geef vervolgens een offerte van «Seksologie» EN.MET. Kona: «Dergelijke klassen moeten elke tweede kopen kamagra dag worden gehouden, waardoor de complexiteit van deze oefeningen geleidelijk wordt verhoogd. Opleiding op blootstelling is de moeite waard om te beginnen vóór het begin van het seksuele leven om zichzelf voor te bereiden op seksuele relaties, ze worden beschouwd als de basis van de behandeling van vroegtijdige ejaculatie».

Methode «Zeven en negen»

Een andere prachtige methode waardoor mannen langer het gezicht kunnen houden en vrouwen plezier hebben.

Zodra je de dame van je hart in een horizontale positie legt, ga dan naar de ontwikkeling van de methode «7 & 9», Namelijk: 7 keer snelle en krachtige fricties en negen traag en soepel.

Methode «negen en één»

Dit zijn niet de lessen van vermakelijk algebra, maar nog een oefening op zelfbeheersing. Bedankt. Dus, naar analogie met het vorige voorstel, is het noodzakelijk om diepe en kleine schoenen te wisselen.

9 kleine en 1 diepe push — Dit is de beste combinatie en beide partners krijgen optimale sensaties. Vrouwen voelen eerst dat ze geplaagd zijn, maar dan ontdekken dat deze methode hen veel plezier geeft.

Alle schokken geproduceerd bij verschillende snelheden, kracht en diepte voegen tinten en nuances toe aan het gewone beeld, en hun diversiteit geeft een man de mogelijkheid om ejaculatie te beheersen en een solide lid te houden tijdens de hele sex-wet.

Werkwijze voor compressie

Start seksuele geslachtsgemeenschap in de normale modus en wanneer u het voelt dat het is — Afval, of liever, precies het tegenovergestelde, enigszins een paar seconden in het hoofd van het hoofd zaaien, terwijl de wens om te ejaculeren zal verdwijnen.

Na, ongeveer 30 seconden, doorgaande seksuele handeling.

Herhaal het proces indien nodig totdat u klaar bent om te voltooien. Het doel van deze techniek is om de climax te bereiken, intensivering van het niveau van stimulatie.

Gezonde levensstijl

Zonder de hoge kwaliteit van je bestaan, zie ik je niet succes op elk gebied van je leven. Daarom wordt verwacht dat het sporten.

Tijd doorbrengen tijd alleen Cardio en Power Oefeningen en het verwaarlozen van de oefeningen voor de schorsspieren, je berooft jezelf een kans om lid te zijn van de seksmarathon, omdat een goed ontwikkeld lichaam je biedt met een groot uithoudingsvermogen, esthetisch uiterlijk en hoge kwaliteit seks.

lovegra ervaring

Je weet waarschijnlijk over het falen na de kern, maar slecht eten schaadt de bloedcirculatie en veroorzaken problemen met erectie.

Rijk diner voordat seks testosteronniveau verlaagt — Eet minstens per uur.

Adem diep

Er is een bewezen connectie tussen diepe ademhaling en het vermogen om de ejaculatie te beheersen.

De meeste mannen die lijden aan vroegtijdige ejaculatie ademen te kort en vaak.

Probeer terwijl je seks hebt om aandacht te besteden aan de ademhaling. Als je het leert te beheersen, voel je je hoe de duur van seksuele act.

Ga naar de apotheek

Nou, een klassieke manier — Stop nerveus en gebruik speciaal geld uitgevonden door de wetenschap voor mensen zoals jij. Gebruik condooms met een speciaal anesthetisch smeermiddel.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *